Suunnittelijakuvaus: Helmi Rosenberg

Helmi Rosenberg
vaatetus
+358 40 573 1375
helmi.rosenberg@gmail.com


Veden alla

Inspiroidun luonnosta ja tämän tästä löydänkin itseni kävelemästä metsästä tai meren rannalta kamera mukanani. Myös tämän malliston takana on luonto, erityisesti meri. Idea mallistoon lähti siitä, kun olin vaihdossa Englannissa viime syksyn. Olin Falmouthissa, joka on perinteinen satamakaupunki, missä meri ja kalastuskulttuuri näkyvät katukuvassa. Falmouthin vaikutus mallistoon näkyy sporttisuutena, mutta myös väreinä ja tarkkaan mietittyinä linjoina. Myös musiikki on vaikuttanut vahvasti mallistooni. Kuuntelin musiikkia niin suruun kuin iloon ja peilasin tunteitani musiikin kautta. 

Vaihdon aikana pääaineeni oli urheiluvaatteet ja vaihto vahvisti ajatustani suuntautua teknisiin vaatteisiin myös tulevaisuudessa. Mallistossa halusin yhdistää urheiluvaatteiden teknisyyden ja käytännöllisyyden sekä arkivaatteiden siisteyden ja istuvuuden. Mallistoni vaatteet on tarkoitettu niin kaupunki- kuin ulkoilutarkoitukseen. 

Moodboardin kuvat ottaneet Helmi Rosenberg ja Eryn Murray 

The nature inspires me and I often find myself walking outdoors with a camera. Especially I love the woods and the sea and I used the sea and the nature as an inspiration for this collection. I got the idea of collection when I did my exchange in England last autumn. I lived in Falmouth which is a traditional harbour city and the sea and the fishing culture are in attendance everywhere. Falmouth's effect for my collection can be seen in sport clothes but also as colours and shapes. Music had an important effect to my collection as well. I listened to music when I was sad or happy and I used music to help clear my feelings. I studied Performance Sportswear Design, which verified my though to orient myself towards sportswear. Clothes are functional and elegant at the same time. My collection’s clothes are meant to be used in city and outdoor activities. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti