Paluu näytöspäivään

W15 Muotinäytös järjestettiin Helsingin Nosturissa keskiviikkona 6.5. Vaikka päivästä alkaa ollakin jo aikaa, palataan hetkeksi silloin vallinneisiin fiiliksiin. Muotinäytösprojekti on aloitettu jo viime vuoden puolella ja kaikki mukana olleet opiskelijat ovat tehneet täysillä hommia omissa työryhmissään projektivastaavien johdolla. Kevät oli hyvin intensiivinen ja toiminnan täytteinen. Kaiken ehdoton huipentuma oli tietysti itse muotinäytös ja sitä edeltänyt päivä.

Aamu Nosturilla alkoi yhteisellä briiffillä, tavaroiden purkamisella ja rekkien järjestelemisellä. Tämän jälkeen päästiin pitämään ensimmäiset sovitukset näytösmallien kanssa.

Muotinäytöksen hiuksista vastasivat Hiushuone Ihanan upeat ammattilaiset Sebastian Professionalin kanssa.

Ja meikin loihtivat Eeva Hautamäki ja Krista Stenberg, assistentteinaan Henna ja Saara (Make Up Forever). Meikki ja hiuspuolella kävikin kuhina aivan loppumetreille asti.

Valmistautumista ennen kenraaliharjoituksia, kuvassa Anni Laitinen sovittaa miesten jalkineita. Malleille oli jo aamulla järjestetty kuivaharjoitukset, mutta nyt kaikki suunnittelijat, pukijat ja mallit pääsivät tositoimiin.

Miehet kenraaliharjoitusten jälkeen. Miesten mustat farkut ja t-paidat jalkinemallien käyttöön meille lainasi Hämeenlinnan kauppakeskus Goodmanin Carlings.

Muotinäytöksen alussa nähtiin kolmen tanssijan Kiran, Nasan ja Tiian näyttävä esitys, jota ehdittiin vielä harjoittelemaan ennen illan showta. Päivää ja näytöstä oli dokumentoimassa useiden valokuvaajien lisäksi myös videokuvaaja Iika Pietilä, joka kuvasi ja editoi näytöksestä alla olevan videon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti