Yhteistyö: Café Kailas


Suunnittelijamme varmasti nauttivat vappusimoistaan tänään, sillä työntäyteinen kevät on vierähtänyt uskomattoman nopeasti, vain vajaa viikko näytökseen! 
W15 -projektilaiset ovat työskennelleet ahkerasti muotinäytöksen ja mallistojensa parissa, kuitenkin taustalla on ollut myös paljon muitakin ihmisiä ja tukijoita eri tahoilta. Erityisesti W15 -muotinäytöksen sponsorit ovat olleet avainasemassa muotinäytöksen toteutumisessa.
Yhtenä W15 -muotinäytöksen sponsorina on Heinolan Siltasaaressa sijaitseva Café Kailas. Siltasaarella on hyvin monivaiheinen historia ennen Cafe Kailasta ja sen voi kokea pelkästään Siltasaaren ympäristöstä. Vanhojen rakennusten kivijalkaiset rauniot luovat kontrastia Café Kailaan rauhalliseen paratiisiin. Historiassa tapahtuneiden vaiheidensa vuoksi Siltasaari sopii mitä parhaiten mallistokuvausten järjestämiseen.

W15 -muotinäytöksen ja Café Kailaan yhteistyö ei siis pääty 6.5. muotinäytökseen vaan jatkuu pidemmälle, sillä suunnittelijamme Lotta Santala kuvaa mallistonsa tunnelmakuvat Café Kailaassa kesän 2015 aikana. Odotamme jo innolla kuvauksia ja lopullisia kuvia!

Nautinnollista vappua, nähdään ensi viikolla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti