Suunnittelijakuvaus: Daniela Siirtola

Daniela Siirtola
jalkine
daniela.siirtola@gmail.com


Leap of Faith

Rakkauteni kauneuteen on seurannut minua niin pitkään kuin muistan. Minulla on aina ollut vahva tarve nähdä ja luoda kauniita asioita. Yksi suurimpia intohimojani ovat korkokengät. Niitä ei voi koskaan olla liikaa. Muistan kuinka vanhempani kutsuivat minua nuorena Imelda Marcosiksi; kenkiä oli kerääntynyt jo silloin valtavat määrät. Vuosien mittaan oma estetiikka on täsmentynyt ja korkojen korkeus vain kasvanut. Tuotteessa täytyy olla jokin juju, olipa se leikkauksessa, materiaalivalinnoissa tai yksityiskohdissa. Ja korkoa täytyy olla reilusti.

Olen kova suunnittelemaan kaikenlaista. Minulla on aina jokin suunnitteluprosessi meneillään, koskipa se juhlia, omakotitaloa tai uusia kenkiä. Yritän muistaa elää hetkessä ja nauttia elämän pienistä iloista. Arjen helmiä ovat pitkät kiireettömät aamut täynnä auringon paistetta. Hyvää ruokaa ei myöskään saa unohtaa. Musiikilla ja laululla on ollut suuri vaikutus elämääni, ja laulaminen tulee kulkemaan rinnallani varmasti aina.

Elämä ei olisi niin rikasta, jos sitä ei voisi jakaa perheen ja ystävien kanssa. En koskaan väsy aitoon yhteyteen, ilmapiiriin joka on avoin ja hyväksyvä. Arvostan ihmisiä, jotka ovat ystävällisiä, kunnioittavia ja huumorintajuisia. Pidän syvällisistä keskusteluista ja railakkaasta hauskanpidosta. Nauran paljon. Viihdyn ihmisten parissa, jotka eivät ota itseään liian vakavasti. 

Koen olevani kaupallinen suunnittelija. Oma tyylini on särmikkään seksikäs, sekoitus naisellisuutta ja rosoisuutta sopivassa suhteessa. Seuraan trendejä ja muoti-ilmiöitä ja poimin niistä elementtejä, jotka sopivat tyyliini. Tärkeintä on luottaa omiin silmiin ja intuitioon. 

Leap of Faith –mallisto kuvaa omien siipien kokeilemista ja luottamista siihen, että siivet kantavat. Uskoa omiin kykyihin ja lahjoihin. 
Opettelemista kuulemaan oma ääni maailmassa, jonka ääniä on vaikea saada hiljaiseksi.
Iloa kauneudesta ja rohkeutta olla juuri sellainen kuin on.


I have loved beauty for as long as I can remember. I have always had a strong need to see and create beautiful things. One of my greatest passions are high heels. I can never have too much of them. I remember how my parents called me Imelda Marcos because I had so many shoes. As years have come and gone, I’ve defined my sense of aesthetics and my heels have only grown higher. There must always be something special about a product, whether it is in its cuttings, material choices or details. And its heels must be high.

I like to plan all kinds of things. I am always planning something from organizing parties to designing new shoes or buying a house. I try to remember to live in the moment and enjoy the little things in life. The greatest moments in everyday life are sunny mornings with no rush. And good food shouldn’t be forgotten either. Music and singing have always had a strong impact on my life and I believe I will continue to sing for the rest of my life.

Life wouldn’t be so rich if I couldn’t share it with my family and friends. I will never get tired of genuine connection to people, nor will I get tired of an atmosphere that is open and accepting. I value people that are kind, respectful and have a great sense of humor. I like deep conversations and I like having fun.  I laugh a lot. I enjoy being with people who don’t take themselves too seriously. 

I see myself as a commercial designer. My style is edgy and sexy, a mix of femininity and roughness in perfect balance. I follow the trends and fashion and I pick the elements that suit my style.  The most important thing is to trust your own eyes and instinct.

Leap of Faith –collection reflects trying on your own wings and trusting that they will carry.
Believing in your own skills and gifts.
Learning to hear your own voice in a world whose noise is difficult to suppress.
Enjoying beauty and courage to be the kind of person that you truly are. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti