Suunnittelijakuvaus: Fanni Niemelä

Fanni Niemelä
jalkine
0400 947 523
s.fanni.niemela@gmail.com


Gilded

Pohojoisen tyttö eteläsä opiskelemasa jalkinesuunnittelijaksi, mikä on ollut haaveena pikkusesta asti. Opiskelin myös Oulusa vaatetusalan artesaaniksi ja nää kaksi ammattia on tarkoitus yhistää tulevaisuudessa omasa yrityksesä. Rakastan kenkiä ja varsinkin korkkareita, jotka ovat minulle suurin intohimo. Tulevaisuudessa on pyrkimys suunnitella samantyylisiä kenkiä, mitä suunnittelin mallistoon, koska sen lähtökohtana oli miettiä, mitä ja millaisia kenkiä haluan tehä tulevaisuudessa.

Mallistossani pääteemana kulkee väriyhdistelmä musta-kultaisuus, koska se on itelle tyylikyyttä ja arvokkuutta viestivä yhistelmä. Mallistollani haluan tuoda esille yksinkertaisuutta, mutta jotain hienoa ja uutta. Kenkien täytyy olla kokonaisuutena todella näyttävät ja arvokkaan näköiset.


Inspiroidun kaikesta kauniista asioista ja erilaisista mielenkiintoisista jutuista, joita haluan lähteä yhistelemään ja kokkeilemaan omalla tyylilläni. Omia tärkeitä arvoja suunnittelijana ovat terveys, periksi antamattomuus, kova työnteko ja itsensä haastaminen. Näillä asioilla haluan luoda itestä mahollisimman ammattitaitoisen suunnittelijan ja kenkien tekijän.

Tulevaisuudessa haaveena on perustaa oma yritys, jossa suunnittelen ja valmistan kenkiä. Mutta ajatus on hautumassa ja kehittymässä. Mallisto on ollut todella hyvä kokemus minulle saaha ideoita, joita voin lähteä kehittelemään sitten joskus.

Tärkein asia mitä ajattelen tulevaisuutta aatellen on, että oon valamis tekemään kaikkeni, jotta tulen menestymään tällä alalla, koska en ossaa ajatella itteäni minnekään muualle.  


1 kommentti:

  1. Hienoa, Fanni, löytämästäsi omasta alasta, jossa pyrit intohimoisesti kehittymään mahdollisimman pitkälle. Onnea! t. Tuula Joensuusta

    VastaaPoista