Suunnittelijakuvaus: Mirka Paavilainen

Mirka Paavilainen
vaatetus
paavilainen.mirka@gmail.com
@moonchild_collection


MOONCHILD

” SHE’S A DREAMER, A DOER, A THINKER. SHE SEES POSSIBILITIES EVERYWHERE. ”

Moonchild on nainen, joka on kesyttämätön ja joka kaipaa vapauteen. Hän ei halua tulla lukituksi ja piilotetuksi mihinkään laatikkoon, vaan haluaa elää omaa elämäänsä ja tehdä asiat omalla tavallaan. Myös pukeutumisessaan.


MOONCHILD – malliston idea lähti avaruudesta ja sen kauneudesta ja suuruudesta. Mieleeni tuli tarina tytöstä, joka syntyi kuolevasta tähdestä. Hän kasvoi eri galaxeissa, ratsasti komeetoilla ja lopulta törmäsi maahan, muuttui kuolevaiseksi ja janoaa nyt takaisin avaruuteen, vapauteen. Mallistossa yhdistyy kovuus ja pehmeys. Inspiraationa avaruus boheemilla touchilla.

Materiaaleina käytän mm. nahkaa, metalliketjuja, pitsiä, satiinia ja villasekoitetta. Värimaailmassa on haettu värejä avaruudesta eli mm. mustaa, harmaan eri sävyjä ja hopeaa. Yksityiskohdissa käytän myös omia printtejäni.

Mallistoni on osa omaa kasvuani suunnittelijana ja siksi haluan antaa siihen kaikkeni. Katsotaan mitä siitä tulee!

Nähdään Nosturissa!

Moonchild is a woman, who is untamable and longing to be free. She doesn’t want to be contained or hidden away, she wants to live her life and do things in her own way. Also in the way she dresses.

The idea for MOONCHILD – collection became from looking at the night sky and the stars. I began to imagine a story of a girl born from a dying star. She grew up in different galaxies, rode on comets and eventually crashed on earth, became a mortal and is longing to go back to space, back to freedom. 

My collection is a combination of hardness and softness. Inspiration of space with a bohemian touch. Some of the materials I’m going to use are leather, metal chains, lace, satin and wool mixture. The color scheme is also spacey with black, different kinds of greys and silver. In the details I’ll be incorporating my own prints.

This collection is part of me becoming a designer and finding my own voice. Let’s see what it becomes!

See you in Nosturi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti